ASTIANPESUKONEET

ASTIANPESUKONEET (MYYNTI, HUOLTO jA KORJAUS) MIKKELI ja ITÄ-SUOMI

Laadukkaat ASTIANPESUKONEET ravintoloille ja suurkeittiöILLE Mikkelin,  SAVONLINNAN, VARKAUDEN, JOENSUUN, KUOPION, Lappeenrannan ja muun ITÄ-SUOMEN ALUEELLA

Dayton Itä-Suomi Oy tarjoaa laadukkaat Comenda ja Electrolux Professional astianpesukoneet ravintoloihin ja suurkeittiöille. Valikoimastamme löydät astianpesukoneet kaiken kokoisiin kohteisiin, kuten hotelleihin, sairaaloihin, laitoskeittiöihin ja muihin suurkeittiöiden tarpeisiin. 

Kun tarvitset laadukkaat Comenda ja Electrolux Professional astianpesukoneet suurkeittiöille ja ravintoloille Mikkelin tai Itä-Suomen alueella - ota yhteyttä. 

OTA YHTEYTTÄ >>

HUOLTO JA KORJAUS

ASTIANPESUKONEIDEN HUOLTO JA KORJAUS Mikkelin,  SAVONLINNAN, VARKAUDEN, JOENSUUN, KUOPION, Lappeenrannan ja muun ITÄ-SUOMEN ALUEELLA

Dayton Itä-Suomi Oy tarjoaa suurkeittiöiden / ravintoloiden astianpesukoneiden huoltoa ja korjausta.

Säännöllinen huolto ja astianpesukoneen kunnon seuraaminen varmistaa toimintasi myös kiireisinä aikoina. 

Kun tarvitset ammattitaitoista suurkeittiön astianpesukoneen huoltoa tai korjausta Mikkelin tai Itä-Suomen alueella - ota yhteyttä. 

OTA YHTEYTTÄ >>

SUURKEITTIÖIDEN ASTIANPESUKONEET MIKKELI JA ITÄ-SUOMI

Suurkeittiöiden astianpesukoneet (Comenda ja Electrolux Professional), sekä kaikkien astianpesukonemerkkien huolto ja korjaus Mikkeli, Savonlinna, Varkaus, Pieksämäki, Joensuu, Kuopio, Lappeenranta, Imatra ja lähialueet. 

YHTeyDenotto >>