JÄÄKONEET

JÄÄPALA- JA JÄÄHILEKONEET (MYYNTI, HUOLTO jA KORJAUS) MIKKELI ja ITÄ-SUOMI

Laadukkaat jääpalakoneet ja jäähilekoneet ravintoloille ja suurkeittiöihin Mikkelin,  SAVONLINNAN, VARKAUDEN, JOENSUUN, KUOPION, Lappeenrannan ja muun ITÄ-SUOMEN ALUEELLA

Dayton Itä-Suomi Oy tarjoaa laadukkaat Scotsman jääpalakoneet ja jääpalasäiliöt, sekä jäähilekoneet baareihin, ravintoloihin, hotelleihin ja risteilylaivoille. Valikoimastame löytyy erikokoisia ja -tehoisia jääpalakoneita, joiden kapasiteetti vaihtelee kymmenistä kiloista muutamiin satoihin kiloihin vuorokaudessa. Scotsman on maailman johtava jääpalakoneiden ja jäähilekoneiden valmistaja, joka on toimittanut maailmanlaajuisesti laadukkaita laitteitaan jo useita vuosikymmeniä. 

Juomien lisäksi jäätä tarvitsevat esimerkiksi kalastajat, logistiikka, myymälöiden palvelutiskit, elintarviketeollisuus ja sairaalat tarvitsevat päivittäin jäämurskaa, jäähilettä tai liuskejäätä. Eri olomuodoissa oleva jää soveltuu erilaisiin käyttötarkoituksiin. Näin ollen tarvitaan myös erilaisten jäätyyppien tuotantoon erikoistuneita laitteita. 

Kun tarvitset laadukkaat jääpalakoneet / jäähilekoneet Mikkelin tai Itä-Suomen alueella - ota yhteyttä. 

OTA YHTEYTTÄ >>

HUOLTO JA KORJAUS

JÄÄPALAKONEIDEN JA JÄÄHILEKONEIDEN HUOLTO JA KORJAUS Mikkelin,  SAVONLINNAN, VARKAUDEN, JOENSUUN, KUOPION, Lappeenrannan ja muun ITÄ-SUOMEN ALUEELLA

Dayton Itä-Suomi Oy tarjoaa jääpalakoneiden ja jääpalasäiliöiden huoltoa ja korjausta.

Säännöllinen jääpalakoneiden / jäähilekoneiden huolto, sekä oikeanlainen käyttö on ehdottoman tärkeää. Jääpalat nautitaan sisäisesti, joten niissä olevat bakteerit voivat aiheuttaa jopa vakavan ruokamyrkytyksen. Oikeanlaisella puhdistuksella ja koneiden käytöllä huolehditaan infektioturvallisuudesta. 

Noudatamme jääkoneiden pesussa / puhdistuksessa aina laitevalmistajan ohjeita.

Kun tarvitset ammattitaitoista jääpalakoneen / jäähilekoneen huoltoa tai korjausta Mikkelin tai Itä-Suomen alueella - ota yhteyttä. 

OTA YHTEYTTÄ >>

JÄÄPALAKONEET JA JÄÄHILEKONEET MIKKELI JA ITÄ-SUOMI

Jääpalakoneet ja jäähilekoneet (myynti, huolto ja korjaus) Mikkeli, Savonlinna, Varkaus, Pieksämäki, Joensuu, Kuopio, Lappeenranta, Imatra ja lähialueet. 

YHTeyDenotto >>