RAVINTOLAKONEET

RAVINTOLAKONEET (MYYNTI, HUOLTO jA KORJAUS) MIKKELI ja ITÄ-SUOMI

Laadukkaat RAVINTOLAKONEET Mikkelin,  SAVONLINNAN, VARKAUDEN, JOENSUUN, KUOPION, Lappeenrannan ja muun ITÄ-SUOMEN ALUEELLA

Dayton Itä-Suomi Oy tarjoaa laadukkaat ravintolakoneet / pikaruokalaitteet, kuten Fry master ja Franke rasvakeittimet, sekä Taylor -jäätelökoneet ravintoloihin ja suurkeittiöille.
Valikoimastamme löydät markkinoiden laadukkaimpia tuotteita monenlaisiin tarpeisiin. 

Kun tarvitset laadukkaat Fry master ja Franke rasvakeittimet tai Taylor -jäätelökoneet suurkeittiöille ja ravintoloille Mikkelin tai Itä-Suomen alueella - ota yhteyttä. 

OTA YHTEYTTÄ >>

HUOLTO JA KORJAUS

RAVINTOLAKONEIDEN HUOLTO JA KORJAUS Mikkelin,  SAVONLINNAN, VARKAUDEN, JOENSUUN, KUOPION, Lappeenrannan ja muun ITÄ-SUOMEN ALUEELLA

Dayton Itä-Suomi Oy tarjoaa ravintolakoneiden / pikaruokalaitteiden / rasvakeittimien huoltoa ja korjausta Mikkelin ja koko Itä-Suomen alueella.

Kun tarvitset ammattitaitoista ravintolakoneiden, kuten jäätelökoneiden tai rasvakeittimien huoltoa / korjausta - ota yhteyttä. 

OTA YHTEYTTÄ >>

RAVINTOLAKONEET MIKKELI JA ITÄ-SUOMI

Myymme ravintoloiden rasvakeittimet (France, Fry Master), sekä Taylor -jäätelökoneet.  Lisäksi kaikkien muiden merkkien huolto ja korjaus Mikkeli, Savonlinna, Varkaus, Pieksämäki, Joensuu, Kuopio, Lappeenranta, Imatra ja lähialueet. 

YHTeyDenotto >>